Terug naar overzicht

Roggebroodsandwich met kaas

Voor 1 persoon
waardeer dit recept Waardering:

Ingrediënten

4 roggebroodvierkantjes
1 plakje 30+ jonge kaas
1 kleine trostomaat
halvarine
2-4 blaadjes rucola

Bereiding

Steek met een glas (doorsnede 4 cm) 4 rondjes uit het plakje kaas. Snijd van de tomaat uit het midden 2 dikke plakken. Bestrijk de roggebroodrondjes dun met halvarine en leg op elk rondje roggebrood een rondje kaas. Leg op belegde stukjes roggebrood een plak tomaat en een of twee blaadjes rucola. Leg de andere roggebroodstukjes er met de kaas naar beneden op. Verpak de sandwiches per stuk strak in huishoudfolie.

Bereidingstijd: 10 minuten


Voedingsw. p.p.

Totaal

Uit brood

Energie (kcal)
Eiwitten (gram)
Koolhydraten (gram)
Vetten (gram)
waarvan verzadigd
Voedingsvezel (gram)
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer