Terug naar overzicht

Paasbrood met mascarpone en sinaasappel

2 personen
Voedingswaarde: 408 kcal p.p.
waardeer dit recept Waardering:

Ingrediënten

2 sneetjes paasbrood
25 g gepelde ongezouten pistachenootjes of hazelnoten
1 sinaasappel
2 theelepels vloeibare honing
1/3 bakje mascarpone (à 250 g)

Bereiding

Hak de noten grof. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op keukenpapier uitlekken. Roer de sinaasappelrasp met de honing en de helft van de nootjes door de mascarpone. Bestrijk de sneetjes paasbrood royaal met de mascarpone en leg de partjes sinaasappel er naast elkaar op. Strooi de nootjes erover.


Bereidingstijd: ca. 8 minuten

Voedingsw. p.p.

Totaal

Uit brood

Energie (kcal) 408 152
Eiwitten (gram) 11.2 4.2
Koolhydraten (gram) 43 30
Vetten (gram) 21.3 1.3
waarvan verzadigd 10.1 0.6
Voedingsvezel (gram) 4.6 2.1
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer