Terug naar overzicht

Paasbrood met mascarpone en lemon curd

2 personen
Voedingswaarde: 220 kcal p.p.
waardeer dit recept Waardering:

Ingrediënten

2 sneetje paasbrood
1 volle eetlepel geschaafde amandelen
1/2 zakje vanillesuiker
1/3 bakje mascarpone (à 250 g)
3 eetlepels lemon curd (of citroenmarmelade)
poedersuiker

Bereiding

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bordje afkoelen. Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Bestrijk elk sneetje eerst met 1 eetlepel lemon curd en dan royaal met de mascarpone. Verdeel de rest van de lemon curd en de amandelen erover. Bestrooi de sneetjes tot slot rijkelijk met poedersuiker.


Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Voedingsw. p.p.

Totaal

Uit brood

Energie (kcal) 220 152
Eiwitten (gram) 6.2 4.2
Koolhydraten (gram) 32.5 30
Vetten (gram) 6.8 1.3
waarvan verzadigd 2.1 0.6
Voedingsvezel (gram) 2.1 2.1
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer