Terug naar overzicht

Duitse roggebroodsandwich met appel en casselerrib

1 persoon
Voedingswaarde: 369 kcal p.p.
waardeer dit recept Waardering:

Ingrediënten

2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
25 g verse roomkaas met mierikswortel*
3 plakjes casselerrib
½ appel, in schijfjes
15 g rucola

Bereiding

Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op één sneetje roggebrood. Leg hierop de schijfjes appel en de rucola. Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop. Leg de sandwich op een bordje.


Bereidingstijd: 5 minuten

* Of neem 25 g verse roomkaas naturel en roer daar 1 theelepel geraspte mierikswortel uit een potje of 1-2 theelepels mosterd door.

Voedingsw. p.p.

Totaal

Uit brood

Energie (kcal) 369 196
Eiwitten (gram) 17 7.5
Koolhydraten (gram) 51 39
Vetten (gram) 11 1.5
waarvan verzadigd 6.5 0.5
Voedingsvezel (gram) 9 7
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer