Terug naar overzicht

Croissant met Kernhem

1 persoon
Voedingswaarde: 586 kcal p.p.
waardeer dit recept Waardering:

Ingrediënten

1 croissantje
50 g Kernhem of Port Salut kaas
½ nectarine
1 theelepel Dijon mosterd
½ eetlepel fijngehakte bieslook
1 volle eetlepel mayonaise
1/3 bakje tuinkers

Bereiding

Snijd de korstjes van de kaas en snijd de kaas in plakjes. Snijd de nectarine in schijfjes. Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. Snijd het croissantje open en bestrijk de helften met de mayonaise. Verdeel driekwart van de tuinkers over de onderkant en leg de plakjes kaas erop. Verdeel de rest van de tuinkers (en de schijfjes nectarine) erover en leg de bovenkant van het croissantje er weer op.

Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Voedingsw. p.p.

Totaal

Uit brood

Energie (kcal) 586 196
Eiwitten (gram) 14.9 4.9
Koolhydraten (gram) 21 17
Vetten (gram) 45 8
waarvan verzadigd 19 4
Voedingsvezel (gram) 1.9 0.9
Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer