Nieuws


Schrijf je school nu in!

Schrijf je school nu in!
06-04-2017

Al meer dan 2.600 basischolen hebben zich aangemeld voor de 15e editie van Het Nationaal Schoolontbijt! Ook uw school kan zich nog inschrijven voor dit educatieve ontbijtevenement van 6 tot en met 10 november U ontvangt dan op de ochtend die u zelf kiest voor alle leerlingen een compleet, lekker en gezond ontbijt. En nieuw, aansprekend lesmateriaal over gezond ontbijten. Als u uw school nu op deze site inschrijft, maakt u ook nog kans op een mooie ontbijtklok voor in de klas!€ 36.073 voor Jantje Beton

€ 36.073 voor Jantje Beton
11-11-2016

De eindstand van de donatie aan Jantje Beton tijdens Het Nationaal Schoolontbijt komt uit € 36.073. Tijdens de 14e editie van het evenement ontbeten in 255 gemeenten schoolklassen samen met hun burgemeester op het stadhuis. Veel van deze burgemeesters betaalden symbolisch voor hun ontbijtje met een donatie aan Jantje Beton, het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt in 2016.

 

In de ontbijtweek zelf maakte Paul Depla, de burgemeester van Breda, de voorlopige tussenstand bekend bij een laatste Burgemeestersontbijt. Ook in de weken daarna kwamen er nog donaties van burgemeesters binnen. 

 

Blij met bedrag 

Jantje Beton is niet alleen blij met het gedoneerde bedrag, maar ook met de aandacht voor het belang van buitenspelen en bewegen die deze actie wist te realiseren. Directeur Rob van Gaal: “Buitenspelen lijkt zo vanzelfsprekend in Nederland, maar is het voor veel kwetsbare kinderen helaas niet. We zijn daarom zeer blij met deze fantastische eindstand. Jantje Beton zal het bedrag besteden aan buitenspeelprojecten voor deze specifieke groep kinderen. Dank aan alle burgemeesters voor hun gulle giften, de kinderen voor hun tijd en aandacht en uiteraard Het Nationaal Schoolontbijt voor dit mooie initiatief.”

 

 


Contact Postbus 360 6700 AJ Wageningen 0317 - 47 12 22 info@schoolontbijt.nl
sitemap | disclaimer